456Trener i doradca biznesu, audytor systemów jakości. Przez 11 lat jako audytor systemów jakości branży spożywczej przeprowadził ponad 400 dni szkoleniowych z zakresu GMP, GHP, systemu HACCP oraz przepisów prawa w/w branży. Wdrożył ponad 60 wewnętrznych systemów HACCP w branży spożywczej.

Wdrożenia systemu opiera na praktycznym, dostosowanym do potrzeb klienta podejściu systemowym, opartym na przepisach prawa i wieloletnich konsultacjach z Państwową Inspekcją Sanitarną oraz Inspekcją Weterynaryjną.

Umiejętności trenerskie oraz doświadczenie zawodowe łączy na salach szkoleniowych dając Uczestnikom możliwość udziału w pełnym praktyki, skrojonym na ich potrzeby procesie rozwoju w obszarach prawa i systemu.

Przeprowadza specjalistyczne szkolenia z przepisów prawa spożywczego, GMP, GHP (dobrych praktyk), kompleksowo z systemu HACCP, audyt wewnętrzny u takich Klientów jak:

  • Makro, Real, Giant,
  • COS ZUS w Osuchowie,
  • Zakłady mięsne: ADMAR, Szopa;
  • Kompania Piwowarska,
  • Polmos Łańcut,
  • Balsen Skawina,
  • Piekarnia Emilia Kristof,
  • Virtu, Woda Wiślanka,
  • Jantoń S.A. SP. K.,
  • Ferma Produkcyjna Tuczu Brojlerów K.J.R.T. Sucheccy „AGROFERM”
  • PiSP „BAGIETKA”
  • CUKIERNIA „BAJKA” Sp.j
  • Garmażernia „BAR LEŚNY „S.C.
  • Żłobek Miejski w Dąbrowie Górniczej
  • 65 Spółdzielni „SPOŁEM” i GS SCH w całej Polsce